Yenibirlider Derneği’nin “LEAD21 Fellowship Programı” açılışına konuşmacı olarak katılan Paribu’nun CEO’su Yasin Oral, gençlerle sohbet ederek onlara girişimcilik üzerine tavsiyelerde bulundu. 

Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, gençlerle buluşmaya devam ediyor. 28 Ocak’ta Özyeğin Üniversitesi’nde gerçekleştirilen Yenibirlider Derneği’nin “LEAD21 Fellowship Programı” kapsamında Paribu CEO’su Yasin Oral gençlerle bir araya geldi. Yaklaşık altı aylık detaylı bir seçme değerlendirme sürecini başarıyla tamamlamış 21 öğrenci, Yasin Oral’ın hikayesinden ilham alma fırsatını yakaladı.

Program kapsamında gerçekleştirilen oturumda Paribu CEO’su Yasin Oral, kişisel kariyer yolculuğu, Paribu’nun kurulma sürecinde yaşananlar, sektör dinamikleri, Paribu’nun kültür sanat destekleri gibi pek çok konuya değindi. Oturum sonunda gençlerin merak ettiklerini cevaplayan Yasin Oral, onlara çeşitli tavsiyelerde de bulundu. Paribu’nun gelecek planlarına yönelik soruya; “Kripto para sektörü hızlı gelişiyor ve değişiyor. Merkeziyetsizlik üzerine geliştirdiğimiz projeleri sürdürmeye ve teknoloji alanında yatırım yapmaya devam edeceğiz” şeklinde yanıt verirken; web3, NFT, Metaverse ve oyun dünyasının da önümüzdeki dönemin ön plana çıkan konuları arasında yer alacağını belirtti.