Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, CGV Mars Cinema Group iş birliğiyle, sinemalarda “Paribu Cineverse” dönemini başlattı. Yarının sinemasını tasarlama hedefiyle kurulan birlikteliğin ilk reklam filmleri yayınlandı.  

Bugüne kadar toplumu ortak noktada buluşturan değerlerin herkes için erişilebilir olması amacıyla kültür ve sanatın yanında yer alan Paribu, sinema deneyimini bir adım öteye taşıma hedefiyle, CGV Mars Cinema Group ile Paribu Cineverse’e imza attı. Sinemanın büyüsünü ve değerlerini koruyarak yarının sinemasını yaratmayı amaçlayan Paribu, bu doğrultuda hazırladığı ilk Paribu Cineverse reklam kampanyasını izleyiciyle buluşturdu.

Sinema ile özdeşleştirilen duyguları ve geçmiş deneyimleri hatırlatmayı hedefleyen kampanya filmleri, “sinema seyircilerini” merkeze alıyor ve herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği seyirci profillerine yer veriyor. Animasyon türünde hazırlanan reklam filmleri, sinema izleyicisini tekrar salonlara davet eden bir çağrı niteliği de taşıyor.

Paribu Cineverse reklam filmi serisinin ilk filmlerine bağlantıdan ulaşabilirsiniz.