Paribu, “Baktığımız her yerde geleceği görüyoruz ve onun için çalışıyoruz” diyerek reklam çalışmalarının bir parçası olan ürünlere odaklandığı bir ileri dönüşüm projesi başlattı.

Paribu, manifestosunda da yer aldığı gibi doğayı korumayı ve yardımlaşmayı asli sorumluluğu olarak kabul ediyor. Bu bakış açısıyla 550 metrekare reklam materyalinin tamamını 1000 adet laptop çantasına dönüştürerek ileri dönüşüm projesine imza attı. 

Teknoloji şirketi ve lider kripto varlık işlem platformu Paribu, yarattığı katma değeri toplumun faydası için kullanıyor. Bu kapsamda da “Baktığımız her yerde geleceği görüyoruz ve onun için çalışıyoruz” diyerek reklam çalışmalarının bir parçası olan ürünlere odaklandığı bir ileri dönüşüm projesi başlattı. Proje kapsamında bilboard’larda kullanılan vinilleri, çevreye verilen zararları minimuma indirme amacıyla ileri dönüşüm uygulaması kapsamında yeniden değerlendirdi. Atık üretimini azaltmak ve yaratıcı bir üretime imza atmayı amaçlayan Paribu, Reflect Studio iş birliğinde 550 metrekare büyüklüğündeki vinilleri 1000 adet laptop çantasına dönüştürdü.

“Atmayalım, biz bundan bir şey yaparız”

Yarattığı katma değeri toplumun faydası için kullanmaya gayret ederek ve geleceği düşünerek hareket eden Paribu, reklam materyallerini laptop çantasına dönüştürme sürecini anlatan bir reklam filmi de yayınladı. “Atmayalım, biz bundan bir şey yaparız” söylemiyle yayınlanan film, Paribu’nun ileri dönüşüm projesini devam ettireceğinin altını çiziyor.