Paribu, 30 Eylül Perşembe akşamı gerçekleşen, finans dünyasının en başarılı ve yenilikçi markalarının belirlendiği Sardis Ödülleri’nde üç altın iki gümüş ödülün sahibi oldu. Paribu, ayrıca büyük ödül kategorisinde “Yılın En Yaratıcı Finansal Kuruluşu” seçildi.  

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen, finans dünyasının en başarılı ve yenilikçi projelerinin seçildiği Sardis Ödülleri’nde Paribu toplam 6 ödül kazandı. Paribu, “Ürün ve Hizmet İnovasyonu” kategorisinde “Fan Token ve Fenerbahçe Token” projeleriyle Altın Sardis’in sahibi oldu. BüyükBalık ile birlikte hazırladığı “Fenerbahçe Token” lansmanıyla “En İyi Lansman ve Relansman” kategorisinde Altın Sardis’e layık görülen Paribu, üçüncü Altın Sardis’ini “Blockchain Kullanımı” kategorisinde kazandı. Paribu, “wallet entegrasyonu” ile ödülün sahibi oldu.

Sardis Ödülleri’nde Paribu iki de Gümüş Sardis aldı. Paribu, Akademetre Araştırma Şirketi iş birliğiyle gerçekleştirdiği “Kripto Para Bilinirlik ve Algı Araştırması” ile “En İyi Kurumsal Rapor”; Parallel Universe Exhibition by Ouchhh ana sponsorluğu” ile “Pozitif Sosyal Etki-Sponsorluk” kategorilerinde Gümüş Sardis kazandı.

Paribu alt kategoriler dışında Sardis Ödülleri’nde özel olarak verilen Yılın En Yaratıcı Finansal Kuruluşu büyük ödülüne de layık görüldü. 225 projenin başvurduğu ödüllerde, büyük ödüller Paribu ve İş Bankası’nın oldu.

Paribu adına ödülü, Paribu İş Geliştirme Yöneticisi Akar Aydemir ve Marka Yöneticisi Efsane Çolak aldı. Ödül hakkında görüşlerini belirten Paribu İş Geliştirme Yöneticisi Akar Aydemir şunları söyledi: “Kurulduğumuz günden bu yana kullanıcılarımıza geleceğin teknolojisini ve finansal araçlarını sunuyoruz. Yeni finansal araçları ve yeni bir ekosistemi oluştururken bunu kullanıcılarımıza en doğru şekilde ifade etmemiz gerekiyor. Bu yeni ekosistemin bilgi kaynağı olmamız gerekiyor. Lider platform olarak bunu bir sorumluluk alanı olarak görüyoruz. Hem hizmetlerimizin hem de iletişim yöntemimizin bu şekilde karşılık bulması bizi çok mutlu ediyor.”

Paribu Marka Yöneticisi Efsane Çolak ise ödül konuşmasında, “Manifestomuzda da belirttiğimiz bir şey var. Biz yarını beklemiyoruz. Onu bugünden yaratıyoruz. Yarını yaratma motivasyonu olan bir markayız ve yaratıcılık ödülü almak bu anlamda da çok kıymetli” sözlerine yer verdi.