Podcast platformu Fountain ile Zebedee arasındaki iş birliği, “Podcast yayını dinle, bitcoin kazan” konseptine odaklanıyor…

Kripto, tarihi boyunca çeşitli segmentlere dahil olarak kullanıcılara eylemlerine karşılık mikro-gelir sağlama konusunda benzeri görülmemiş fırsatlara kapı araladı. Play2Earn oyunları bu konuda öne çıkan örnek ve yeni konseptlere dair hayal gücünü harekete geçirdiğine de şüphe yok…
Bu kapsamdaki son gelişme podcast platformu Fountain ile geliştiricilerin oyunlarına para yatırmasına ve oyuncuların oyun oynayarak para kazanmasına olanak tanıyan Bitcoin destekli platform Zebedee arasındaki iş birliği oldu.

Konuyla ilgili olarak podcast dinleme ve bunun için para almaya dönük kapasite, Fountain’ın kurucusu ve CEO’su Oscar Merry tarafından içerik üretiminin geleceği ile güçlü bir kombinasyon olarak tanımlandı ve ilginç bir görüş de ortaya atıldı. Merry; Netflix, Spotify gibi platformları kastederek, birkaç yıl içerisinde kullanım süremize bağlı olmaksızın ödeme yaptığımız abonelikleri hatırlayıp bunun ne kadar -savurgan ve ilkel- olduğundan bahsedeceğiz, ifadelerini kullandı.

Öte yandan iş birliği ile birlikte müşterilerin banka ve kredi kartı bağlantılarının birleştirilmesi sayesinde önceden kripto para birimleri herhangi bir bilgiye sahip olmaksızın avantajlardan yararlanabileceğini sözlerine ekledi.

Son olarak Merry’ye göre bu gelişme, şu anda birbiriyle senkronize olmayan çok sayıda uygulama ve barındırma şirketinden oluşan “parçalanmış podcasting pazarını” bir araya getiriyor.