Polygon – Unstoppable Domains iş birliği ile kullanıcılar Web3 .polygon alan adları oluşturabilecek…

Popüler Ethereum ölçeklendirme çözümü Polygon, Unstoppable Domains ile kullanıcıların Web3 .polygon alan adları oluşturmasını esas alan bir iş birliğine imza attı. Unstoppable Domains, Web3 web sitelerine yönelik alan adları konusundaki öncü şirketlerden biri durumunda.

İş birliği kapsamında kullanıcılar Web3 uygulamalarında oturum açabilecek, okunabilen cüzdan adreslerinden yararlanabilecek ve merkezi olmayan web siteleri oluşturabilecekler. Hizmet, Polygon blockchain ekosisteminde tahmini 180 milyon kullanıcıya sunulacak.

Bugüne kadar Polygon blok zincirinde 2,7 milyondan fazla alan adı kaydedildiğini belirtelim.

Kullanıcılar yeni iş birliği kapsamında uygulama, oyun ve metaverse platformuyla uyumlu dijital kimlikler oluşturmak için .polygon alan adlarını kullanabilecek. Bunlar, kripto para cüzdan adresleri ve merkezi olmayan web siteleri gibi web uygulamalarında oturum açmak için kullanılabilecek…

Merkezi olmayan alan adları sağlamanın yanı sıra Unstoppable Domains, kullanıcıların Web3 platformları ve ağlar üzerinde dijital bir kimlik görevi görerek sosyal medya kanallarına bağlanabilen profiller oluşturmasına da olanak tanıyacak.

Polygon Labs’ın İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sanket Shah konuya ilişkin açıklamasında, “…Kullanıcılar dijital kimlik ile kişisel bilgilerini vermeden dapp’lerde oturum açabilecek ve uzun cüzdan adresleri olmadan kripto işlemleri yapabilecekler.” Diyerek iş birliğinin ‘kullanıcı dostu’ yönüne vurgu yaptı.

Son olarak daha önce Coinbase de Unstoppable Domains ile benzer bir ortaklık kurmuştu.

Kaynakblockchain.news