Polygon Copilot olarak adlandırılan yapay zeka arayüzü, geliştiricilerin Polygon blok zincirindeki uygulamaları için analitik elde etmelerine yardım edecek.

Bir Ethereum seviyelendirme çözümü olan Polygon, merkezi olmayan uygulamalar edinmeye çalışan geliştiricilere yardımcı olmak üzere dizayn edilen ve OpenAI’ın ChatGPT’si tarafından desteklenen yepyeni bir yapay zeka arayüzü tanıttı.

Polygon’un arkasında çalışan ekip, bir blog gönderisinde yeni ürünün tanıtımını meydana çıkardı.

Polygon Copilot adı verilen yapay zeka arayüzü, GPT-4 modeli tarafından destekli ve Polygon blok zinciri hakkındaki belgeler konusunda eğitiliyor. Bu yolda, merkezi olmayan uygulamalar (dapps) inşa eden, cüzdanlara ve aktarma işlemlerine bakan veya ağın ekosisteminde NFT’ler yaratan geliştiricilere, çözüm odaklı sonuçlar ve sezgiler sağlayacağı kaydediliyor.

Polygon Copilot aynı zamanda, kullanıcıların arayüzü kullanma konusundaki konforlarına bağlı olarak sisteme tanıtılmalarına yardımcı olacak üç farklı aşamaya (başlangıç, ileri ve degen) sahip.

Polygon blog yazısında, “İster ciddi bir mimar, bir hayran, ister meraklı bir kullanıcı olun, Polygon Copilot, sade bir şekilde ‘sorarak’ bir etkileşim dünyasının kilidini açan yapay zeka destekli bir arayüzdür” diye yazdı.

Daha fazlası için:

https://go.polygon.technology/3CqpaAn

Terimler ve Açıklamaları

  • Polygon: Yazılım. Ethereum ile uyumlu çok zincirli bir blokchain sistemi oluşturmayı amaçlayan bir blockchain platformu.
  • Degen: “Dejenere” kelimesinin kısaltmasıdır ve genellikle yüksek riskli, spekülatif ticaret yapan veya kripto para birimlerine yatırım yapan bir kişiyi ifade etmek için kullanılır.
  • LayerEhq: Twitter kullanıcısı. Web3 için en gelişmiş yapay zeka asistanını geliştirmeyi amaçlıyor. (Twitter)
  • OpenAI: ABD merkezli yapay zeka araştırma şirketi.
KaynakCoindesk