NFT’ler aynı zamanda Prada’nın Discord’daki özel Crypted NFT topluluğuna katılım daveti işlevi görüyor…

2. yılına girilirken Prada’nın Timecapsule NFT Collection’ı genişliyor. Resmi duyuruya göre koleksiyona 1 Haziran 2023 itibarıyla çiçek desenli NFT eklendi.

Koleksiyondaki 42. parça çiçek desenli, havlu kumaşlı ve jakarlı bir Prada atletini konu alıyor.

Atletin önünde ikonik Prada logosunu görüyoruz, arka kısımda June (Haziran) yazan özel bir etiket dikkat çekiyor.

NFT’ler aynı zamanda Prada’nın Discord’daki özel Crypted NFT topluluğuna katılım daveti işlevi görüyor.

1 Haziran’daki NFT satışları tamamlandı. Söz konusu NFT’lerin satın alınabildiği ülkeler sınırlıydı ve aralarında Türkiye de vardı.

Uygun ülkeler; Avustralya, Avusturya, Belçika, Brezilya, Bulgaristan, Kanada, Çin, Kıbrıs, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Hong Kong, Macaristan, İrlanda, İtalya, Japonya, Lüksemburg, Monako, Hollanda, Yeni Zelanda, Letonya, Litvanya, Malta, Norveç, Polonya, Portekiz, Estonya Cumhuriyeti, Kore Cumhuriyeti, Romanya, Singapur, Slovakya, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Tayvan (Çin), Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Birleşik Krallık ve Amerika Birleşik Devletleri şeklinde listelendi.

Prada, Mayıs 2022’de herkese açık, kapsayıcı bir topluluk oluşturarak Web3 dünyasına adım atmıştı. Bu kapsamdaki Prada Crypted Discord topluluk üyeleri, gelecekteki Prada projeleri ve NFT indirimleri hakkındaki bilgilere doğrudan erişime sahip. Topluluğun üyeleri moda, sanat, mimarlık, sinema, müzik ve Web3 ekosistemi arasında köprü kurarak fikir alışverişinde bulunuyor ve birbirlerine ilham veriyorlar.

KaynakNFT Evening