Ripple, kripto endüstrisinde işten çıkarmalarla ilgili haberlerin ortasında yüzleri güldüren bir adım attı…

Kurumsal kripto ve blockchain çözümlerinde öne çıkan şirketlerden Ripple, inovasyon yaklaşımını daha da ileriye taşımak için Kanada’nın Toronto şehrinde bir mühendislik merkezi açtı.

İlk etapta 50 mühendisin çalışacağı kaydedilen merkezde sürecin devamında veri bilimciler, uygulamalı makine öğrenimi bilimcileri ve ürün yöneticileri gibi segmentlerde yüzlerce kişinin çalışması bekleniyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, “Kripto ve blockchain, mühendisler için bu çözümlerin dünya çapındaki değer hareketini etkileme potansiyeli, zorlu problemlerin üstesinden gelme konusunda inanılmaz fırsatlar sunuyor.” Diyor.

Mühendislikten Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Devraj Varadhan ise, “Toronto’nun teknik yetenek havuzuna girmekten ve müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için yeni çalışanlarla yola çıktığımız için heyecanlıyız. Buradaki ekiplerimiz, ödeme çözümleri dahil olmak üzere blockchain protokolü geliştirme ve merkezi olmayan uygulamalardan makine öğrenimine kadar Ripple’ın yeniliklerini yönlendirme gibi konularda kilit rol oynayacak.” Dedi.

Ripple, aynı zamanda ofislerinin sayısını daha da artırma planlarını yeniledi. Bu alanda yatırımların süreceği bilgisi paylaşıldı.

Öte yandan kripto endüstrisinde işe alımların durdurulması ve işten çıkarmalarla ilgili haberlerin ortasında gelen bu gelişme yüzleri güldürdü.

10 yaşında…

ABD-San Francisco merkezli Ripple, 2012’de kuruldu… Blockchain, kripto para, finans, bankacılık ve internet endüstrilerinde konumlanıyor. Blockchain teknolojisi üzerine kurulu olmasına karşın işlem gören defterler Ripple tarafından yönetiliyor.
Öne çıkan kuruluş amacı ise “büyük miktardaki para veya eş varlık transferlerinin hızlı, güvenilir ve ekonomik şekilde blockchain ağı üzerinden sağlanması” şeklinde ifade ediliyor…

Kaynakblockchain.news