Robinhood’un kripto cüzdanı, Ethereum swaplarının yanı sıra Bitcoin ve Dogecoin için saklama, gönderme ve satın alma desteğini başlatıyor. Şirket, 140’tan fazla ülkede yüz binlerce kullanıcısının bulunduğunu bildiriyor…

Kendi kripto cüzdanı Robinhood Wallet’ın piyasaya sürülmesinin ardından Robinhood, altı aydan kısa bir süre sonra Ethereum swaplarını (yerine başka kripto alabilme) etkinleştirmenin yanı sıra “Bitcoin ve Dogecoin için saklama, gönderme ve satın alma desteği sunuyor. Robinhood açıklamasına göre eklenen işlevsellik, ek destek talep eden kullanıcılara yanıt olarak geldi.

Robinhood Wallet, Mart ayında iPhone kullanıcısı müşterilere sunulmuş ve Polygon ve Ethereum ağları ile COMP, MATIC, SHIB, SOL, UNI ve USDC stablecoin dahil olmak üzere birçok token’ı destekleyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Her ne kadar Android cihazlarda halen kullanılamıyor olsa da Robinhood Wallet’ın bu yılın sonlarında söz konusu işletim sistemine sahip cihazlara gelmesi bekleniyor.

Robinhood, cüzdanının Arbitrum ve Optimism blok zincirlerini desteklediğini de duyurmuştu.

Bitcoin ve Dogecoin desteğinin de eklenmesi, Robinhood’un kriptodan elde edilen gelirin önceki çeyrekteki 38 milyon dolara kıyasla 31 milyon dolara düştüğünü belirttiği en son mali raporunun yayınlanmasının ardından geldi.

Öte yandan şirket, Ethereum swap özelliğinin kullanıma sunulduğunu, ancak işlevin henüz tüm müşterilere açılmadığını bildirdi.

KaynakThe Block