Geliştiriciler, projenin tamamen tamamlanmadan piyasaya sürüleceğini ve “sürekli bir proje” olacağını belirtiyor…

SHIB: The Metaverse, Shiba Inu ekosisteminde kullanıma işaret eden bir proje ve kısa süre önce gerçekleştirilen bir bilgilendirme ile duyuruldu.

Duyuruda, “Geliştirme her ne kadar zaman alsa da ekip, kullanıcıların 2023 yılının sonuna kadar bu harika dünyanın bazı bölgelerini keşfetme, inşa etme, tasarlama, oynama ve geliştirme fırsatı olacağına son derece güveniyor” ifadeleri yer aldı. Ayrıca projenin gelişiminin sürekli olacağı vurgulandı. Bu kapsamda açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“Metaverse’in tüm alanları tamamen tamamlanmayacağı için sürekli bir proje olduğunu belirtmek gerekir.”

SHIB: The Metaverse, kullanıcılar tarafından üretilecek 100,595 arazi parçasına sahip olacak. Sahipleri, arazilerinden pasif gelir elde edebilecek, oyun içi kaynakları toplayabilecek ve ödüller kazanabilecekler. Ayrıca, geliştiriciler oyuncuların projelerini oluşturup yönetebilecekleri kişisel bir alanı garanti etmek için bir kazanç yolu da tanıtmayı planlıyor.

Yıl sonunda gelecek yeni metaverse’te kullanıcılar humanoid köpek şeklinde tasarlanmış kendi avatarlarını oluşturarak, arazilere keşfe çıkabilecek, ziyaret edebilecek ve etkileşimde bulunarak oyun içi ekonomiye katkıda bulunabilecekler.

KaynakCoindesk