Spirit Blockchain Capital Inc.’nin Kanada Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem göreceği kaydedildi. İşte konuya ilişkin öne çıkanlar…

Blockchain ve dijital varlıklara odaklanan Kanada merkezli Spirit Blockchain Capital Inc., Kanada Menkul Kıymetler Borsası’ndan (CSE) listeleme onayı aldığını duyurdu.

Şirketin hisse senetlerinin kısa süre sonra, muhtemelen Eylül ayında Kanada Menkul Kıymetler Borsası’nda işlem görmeye başlaması bekleniyor.

SPIRIT Blockchain Capital Inc, özellikle Blockchain ve Digital Assets sektörlerinde faaliyet gösteren bir şirket olarak tanımlanabilir.

Şirketin borsadan elde edilecek gelirler ile genel operasyonlarını genişleteceği; Kuzey Amerikalı bitcoin madencileri ve diğer önde gelen girişimlerle iş birliği çerçevesinin genişletileceği belirtildi.

Öte yandan şirketin stratejisinin geniş bir hizmet yelpazesi ve güvenilir bir risk yönetimi katmanı ile değer odaklı bir yaklaşım sunarak gelişmekte olan varlık sınıfındaki etkisini güçlendirmek olduğu kaydedildi.

Spirit’in, aynı zamanda bir yazar olan (Ticket to Life isimli kitabın yazarı) kurucusu ve CEO’su Erich Perroulaz, listelemenin şirket için önemli bir kilometre taşı anlamı taşıdığının altını çizerek şunları söyledi: “Borsada listelenmek, hızla büyüyen blockchain endüstrisinde bize daha fazla fırsat sağlayacak ve şirketlerin birbirleriyle etkileşim kurma sürecini değiştirecektir. Önümüzde parlak bir gelecek var.”

Kaynakblockchain.news