Türkiye Yatırım Ajansı’nın desteği ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yayınlanan The Turkish Perspective dergisinin Eylül 2019 sayısına ait kapak dosyasında Türkiye’nin blokzinciri teknolojisine olan ilgisi konu oldu.

The Turkish Perspective, Türkiye Yatırım Ajansı’nın desteği ile Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından aylık olarak, İngilizce yayınlanan bir dergi. 50 bin tirajı olan dergi Türkiye’nin ekonomik faaliyetleri ve uluslararası ticaretine yönelik ele aldığı konular ile yabancı okuyucular hedeflenerek yayınlanıyor.

The Turkish Perspective dergisinin Eylül 2019 kapak dosyası olarak seçilen “Rising With Blockchain”, BCTR Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Usta tarafından kaleme alındı ve Türkiye’deki blokzinciri ekosisteminin gelişimini ele alıyor.

Blockchain Türkiye Platformu ve faliyetlerinin de geniş çerçevede ele alındığı makale Türkiye’nin blokzinciri gibi yenilikçi bir teknolojiye özel sektör, kamu ve ekosistem olarak ilgisini yansıtırken aynı zamanda küresel arenada önemli bir aktör olmak üzere çabalarını da anlatıyor.

Yayınlanan dosyaya aşağıdaki görsellere tıklayarak ulaşabilirsiniz.