Ipsos tarafından düzenlenen Araştırmada Yenilikler Konferansı’nın bu yıl ki teması “İşte Gelecek”…  Etkinlik online olarak 8 – 9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. Konferansın Blockchain oturumunu, Türkiye Bilişim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile Blockchain Türkiye Platformu Yayın Yönetmeni Ahmet Usta birlikte gerçekleştirecek.

Hayatın akışı pandemi sonrası çalışma sistemlerinin tartışıldığı; ihtiyaçların belirlendiği ve geleceğin planlandığı bir döneme geçti. Yeni iş yapış şekilleri strateji geliştirmesinden, inovasyon çalışmalarına, araştırmanın kabuk değiştirmesine kadar nerdeyse her alanda etki ediyor. Hem alışverişçi davranışı, hem çalışanın dünyası hem de aile hayatı değişiyor. 8 ve 9 Haziran günlerinde yarımşar gün olarak gerçekleştireceğimiz konferansımızda tüm bu konulara farklı açılardan uzmanlarıyla birlikte değinilecek.

Ipsos; araştırma sektörüne ve iş dünyasına ışık tutacak önemli bir çalışmanın sonuçlarını da ilk kez Araştırmada Yenilikler Konferansında paylaşıyor olacak.  Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin de katılımı ile gerçekleştirilen kapsamlı araştırma ile pandemi sonrasında iş yerlerinin, çalışma biçimlerinin nasıl olacağı, çalışanların beklentilerinin ve ihtiyaçlarının nasıl değiştiğine dair bulguları paylaşılıyor olacak. Aynı zamanda uzmanların katılacağı bir panelde bu konu derinlemesine tartışılıyor olacak.

Konferans Programı

Etkinlik 8 Haziran günü 14:00 – 16:30, 9 Haziran’da ise 10:00 – 13:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Saatli program çok yakında açıklanacak. Konferansta yer verilecek konular şöyle;

  • Yeni iş koşullarında Inovasyon süreçlerini etkin ve verimli bir şekilde ilerletebilmek konusunu katılımcılar; Ipsos’un Innovation bölümünün global liderleri Jiongming Mu ve Supriya Chabria‘dan dinleyecek.
  • Pandemi alışveriş yolculuğunu nasıl etkiledi? Günümüzün çok kanallı perakende dünyası pandemiden sonra hangi temeller üzerinde yükseliyor? Markalar ve perakendeciler alışverişin bu çalkantılı sürecinden karlı çıkmak için neler yapmalı? Bu sorulara yanıt arayacağımız yolculukta bize Ipsos’un Alışverişçi ve Perakende Araştırmaları Global Başkanı Alison Chaltas eşlik edecek.
  • Blockchain Teknolojisi nedir ve iş yapış şekillerini gelecekte ne yönde değiştirecek? Bu soru çerçevesinde konuyu etraflıca; Türkiye Bilişim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı ile Blockchain Türkiye Platformu Yayın Yönetmeni Ahmet Usta tarafından dinleyicilere aktarılacak.
  • İngiltere’nin Covid-19 Deneyimi: Ipsos MORI Sosyal Araştırmalar Lideri Kelly Beaver konferans katılımcılarına İngiltere hükümetinin gerçekleştirdiği Covid-19 Antikor Testi sürecinden ve İngiltere’nin pandemi sürecini nasıl yönettiğinden bahsedecek.
  • Yeni İş Koşullarında Strateji Geliştirmek: İçinde bulunulan koşullarda şirketler etkin strateji geliştirmek ve uygulamaya koymak için neler yapmalı konusunu Ipsos’un Strateji alanında deneyimli uzmanı Murat Demiral anlatıyor olacak…
  • İşin Geleceği Paneli: Ipsos Araştırmada Yenilikler Konferansı’nın bu seneki temasını da oluşturan İşte Gelecek konusuna yoğunlaşılacak bu panelde; Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin de katılımı ile gerçekleştirilen kapsamlı araştırmanın sonuçlarını paylaşılacak ve alanında uzman panelistlerle bu konuyu derinlemesine tartışılıyor olacak…

 Katılmak İçin

Konferansa katılım Anadolu Güneşi Derneği’ne yapılacak minimum 300.- TL bağışla gerçekleştirilecek. Toplanan bağışlarla Aydın Sarıçam İlkokulu’nda bir yaşam becerileri atölyesi kurulacaktır. Bu atölye ile çocukların sahip oldukları becerilerin uygulama düzeyinde kazandırılabilmesi, öğrenilen bilgilerin yaşam becerisine dönüştürülebilmesi amaçlanmaktadır. Hedeflenen kazanımlar; kendilerine yetebilme, drama ve eleştirel düşünce, Karagöz Hacivat (kültürel miras), bağımsız bireyler olarak yetişme, girişimcilik, finansal okur yazarlık, küçük ev aletlerini kullanma, yemek kültürü, güvenli ve sağlıklı yaşam becerileri üzerine doğru davranış geliştirme, etkili ve doğru iletişim kurma, evde yalnız kaldığında temel ihtiyaçlarını giderme olarak sıralanabilir. 3 kişilik bağış yapan bir grup +1 kişiyi de davetli olarak getirebilecek.

Daha fazla bilgi ve kayıt için: https://www.ipsos.com/tr-tr/arastirmada-yenilikler-konferansi-2021