TOGG’un gelişim ve inovasyon vadeden mobil uygulaması Trumore tanıtıldı…

“Mobilite deneyimini yeniden tanımlıyoruz” ifadesi ile tanıtılan ve beta aşaması devam eden Trumore, TOGG’un gelişim ve inovasyon vadeden mobil uygulaması.

31 Ekim’de seri üretimine başlanan TOGG, Türkiye’nin ilk elektrikli yerli otomobili ve kısa süre önce de ilk mobil uygulaması Trumore tanıtıldı. “Mobilite deneyimini yeniden tanımlıyoruz” ifadesi ile tanıtılan ve beta aşaması devam eden Trumore, TOGG’un gelişim ve inovasyon vadeden mobil uygulaması durumunda.
Peki hangi özellikleri ile öne çıkıyor?

‘Kazan, Gez, Eğlen, Geliştir’ konsepti ile gelen Trumore, kullanıcılarına kazandıran, gezdiren, eğlendiren ve sürekli gelişen bir platform vadediyor. Bu kapsamdaki servisler kapsamında e-cüzdan ile araç içi ödeme, mobil ödeme, NFT destekli dijital varlık cüzdanı oluşturmak mümkün…

Dijital varlık yönetimi altında NFT koleksiyonları ve ödüller sunulacak… Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Starbucks’ın beta aşamasındaki (Ocak ayında nihai halini alacak olan) NFT ödül programına benzer şekilde rotaya göre kullanıcılara NFT, dijital magnet gibi dijital öğeler hediye edilebilecek. Oyunlaştırma, tüm bu özellikler ve daha fazlası Earn.more adı verilen servis ile sunulacak.

Örneğin Go.more ile şarj ağı, restoran, rezervasyon gibi işlemler; Play.more’da ise araç içi ve mobil oyunlar, vb. söz konusu olacak…

Ava Labs, Hopi, Paycell gibi ekosistemin öncü blockchain ve FinTech şirketlerinin TOGG ile iş birliği içerisinde olduğunu da hatırlatalım.