Bitexen, Tokatspor’un yeni sponsoru oldu. 2023-2024 futbol sezonunu kapsayan sponsorluk anlaşması kapsamında Bitexen, Tokatspor’un göğüs sponsoru olurken, ayrıca token arzı gerçekleştirilecek.

Geliştirdiği yenilikçi teknoloji ve ürünler sayesinde Türkiye’nin en geniş dijital varlık ürün yelpazesine sahip olan Bitexen, Türk sporuna desteğini sürdürüyor. Listelediği taraftar tokenları ve sponsorluklar sayesinde başta futbol olmak üzere diğer spor branşlarında federasyonlar ve kulüplere önemli düzeyde destek sağlayan Bitexen, Tokatspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. Bitexen, 2023-2024 futbol sezonunu kapsayan sponsorluk anlaşması ile Tokatspor’un göğüs sponsoru olacak. Ayrıca Tokatspor için token arzı gerçekleştirilecek.

TÜRK FUTBOLUNU DESTEKLİYORUZ

Tokatspor ile yapılan işbirliği kapsamında açıklamalarda bulunan Bitexen Kurumsal İletişim ve Spor İçeriklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı M. Ozan Erdoğ, “Tokatspor ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasının hayırlı olmasını diliyorum. Hepimizin bildiği gibi futbol, dünya genelinde ağırlıklı olarak birleştirici bir güç haline gelmiş bir spor dalı konumunda yer alıyor. Bitexen olarak, son yıllarda yaptığımız işbirlikleri ile Türk futbolunu daha da yükseltmek ve desteklemek istiyoruz. Tokatspor ile bu önemli iş birliğini yapmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Bitexen Kurumsal İletişim ve Spor İçeriklerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı M. Ozan Erdoğ, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hayata geçirdiğimiz yeni ürün ve projeler ile kısa zamanda Türkiye’nin en geniş ürün çeşitliliği ve işlem imkânı sunan dijital varlık alım-satım platformu konumuna eriştik. Spor alanındaki vizyonumuzla geniş yelpazedeki paydaşlarımıza destek sağlamak ve teknolojik alt yapımızın gücünü kullanabileceğimiz alanlarda kaynak yaratmak her zaman önceliklerimiz arasında yer alıyor. Tokatspor ile yaptığımız sponsorluk anlaşmasını Türk futbolunun genel gelişimine katkı sağlayacak bir adım olarak da görüyoruz.  Uluslararası standartlarda hazırlanan teknolojik alt yapımızla hızlı, güvenilir ve kolay işlem kabiliyetine sahibiz. Bu çeşitliliğimizin önemli bir kısmını listelediğimiz fan tokenlar ve spor kulüpleri ile yaptığımız iş birlikleri oluşturuyor. Bu anlamda önemli bir portföye sahibiz. Ayrıca toplumsal konulara karşı duyduğumuz sorumluluk kapsamında Türk sporunu desteklemek üzere birçok farklı projeyi hayata geçirdik ve spor alanını özellikle sahipleniyoruz. Tokatspor içinde 2023-2024 futbol sezonunu kapsayacak şekilde göğüs sponsoru olacağız. Ayrıca kulüp için yeni finansal kaynaklar yaratmak amacıyla özel bir token arzı gerçekleştireceğiz. Bu vesileyle Tokatspor’a yeni sezonda başarılar diliyorum. Bu anlaşmanın birlikte daha büyük başarılara ve birlikteliklere yol açmasını ümit ediyorum. Anlaşmamızın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.