Binance, Dubai ve Paris’teki başarılarının ardından finans, spor, oyun, Web3 ve daha fazlasını içeren geniş bir sektör yelpazesinden düşünce liderleri ve yenilikçi isimleri bir araya getirerek amiral gemisi niteliğindeki konferansının üçüncüsünü İstanbul’da düzenliyor.

Dünyanın en yüksek işlem hacmine sahip en büyük kripto para borsası ve küresel blockchain ekosisteminin en önemli oyuncusu Binance, 8-9 Kasım 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek olan imza niteliğindeki yıllık etkinliği Binance Blockchain Week’in (BBW) ilk konuşmacılarını açıkladı.

Bu yıl “The Next Billion: Web3’ün Geleceğini Güçlendirmek” temasıyla düzenlenen Binance Blockchain Week İstanbul, blockchain ve kriptonun sıradaki bir milyar insanın günlük yaşamlarını iyileştirmek için onları nasıl güçlendirebileceğine ve Web3’ün geleceğine odaklanacak.

Konuşmacılar arasında Animoca Brands Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucu Ortağı Yat Siu, Türkiye Bilişim Vakfı Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Chiliz Kurucusu ve CEO’su Alexandre Dreyfus, Paris Saint-Germain Web3 ve Metaverse Başkanı Sebastien Borget, The Sandbox Kurucu Ortağı Pär Helgosson ve UNICEF Gelişen Teknolojiler İnovasyon Müdürü Shane O’Connor gibi yenilikçi isimler ile politika yapıcılar ve sektörün fikir önderleri, iş dünyasının öncü isimleri ve girişimciler yer alıyor. Katılımcılar ayrıca Binance’in Bölgesel Piyasalar Başkanı Richard Teng ve Pazarlama Direktörü Rachel Conlan’ın da aralarında bulunduğu üst düzey lider ekibini yakından tanıma ve dinleme fırsatına sahip olacak.

Dünyanın dört bir yanından binlerce kişinin ve birçok önemli kuruluşun bu yıl Türkiye’de Binance Blockchain Week İstanbul’a katılması bekleniyor. Önümüzdeki haftalarda Binance, resmi kanalları ve etkinlik açılış sayfası aracılığıyla konferans gündeminin tamamının yanı sıra konuşmacı listesinin tamamını ve etkinlik programını detaylı olarak duyuracak.

Biletler şu anda satışta olup, sınırlı bir süre için erken rezervasyon fırsatı bulunmaktadır.