Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez ve Binance CMO’su Rachel Conlan, düzenlenen toplantıda Türkiye’de gerçekleştirilen çalışmalar ve hedeflerini paylaştı.

Üç yıldır dünyanın en büyük kripto para borsasını bünyesinde barındıran küresel blockchain şirketi olarak, Türk kullanıcılara Türk Lirası ile kripto para satın alabilme hizmeti sunmaya devam ettiklerini belirten Binance TR Genel Müdürü Mücahit Dönmez, “Türkiye’nin genç nüfusu, yüksek kripto para kullanımı ve yükselen inovasyon performansı, ülkenin blokzincir konusunda takip eden değil, takip edilen bir konuma gelebileceğini ve kamu tarafından atılan adımlar ve blokzincir teknolojisine verilen önem, geleceğin şekillendirilecek alanlarının göz ardı edilmediğini ve sektör için büyük bir kazanım olduğunu gösteriyor.” dedi.

Binance’in, Türk topluluğundan yıllardır aldığı güçlü destekten gurur duyduğunu belirten Binance CMO’su Racher Conlan ise, bu nedenle Binance’ın bayrak gemisi olan Binance Blockchain Week konferansını, bu yıl Türkiye’ye getireceklerini duyurmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. 8 ve 9 Kasım tarihlerinde düzenlenecek olan Binance Blockchain Week İstanbul’un, yenilikçi liderlerin bir araya geleceği ve Web3’ün geleceği hakkında yapılan konuşmaların ve blok zincirinin milyarlarca insanın günlük yaşamlarını nasıl güçlendirebileceği konularının ele alınacağı bir buluşma olacağını vurgulayan Conlan, “Binance Blockchain Week, sadece Binance ile ilgili değil. Dünyanın dört bir yanından binlerce katılımcının katılacağı bu konferans, Web3 etrafında değerli konuşmalara ev sahipliği yapacak. Bu nedenle BBW, fikirleri ortaya çıkarmak, geliştirmeyi kolaylaştırmak, bağlantılar kurmak ve sorunlara çözüm bulmak için mükemmel bir fırsat. İstanbul’daki yaklaşan konferans, geçen yıl sırasıyla Dubai ve Paris’te gerçekleştirdiğimiz inanılmaz başarılarımızı takip ediyor.” şeklinde konuştu.

Türkiye’de bulunmanın kendisine, blok zincir teknolojisinin insanlara getirebileceği faydaları ve değeri hatırlattığını ve Türkiye’nin birçok açıdan öncü bir konumda bulunduğunu belirten Conlan, “Ancak, sektörün hala daha başlarındayız. Zaman içinde daha fazla kullanım alanı ve gelişme ortaya çıkacak ve blok zinciri günlük yaşamlarımıza daha fazla entegre olacaktır. Geleceğe yaptığımız yolculuk ilginç olacak.” dedi.