Heroic Story, yeni Web3 oyunları geliştirmesini hızlandıracak yeni bir yatırım turunu başarıyla kapattı. İşte detaylar…

Web3 oyunları geliştiren Heroic Story, 17 Kasım 2022’de tamamlanan yatırım turunda 6 milyon dolarlık fon elde etti. Upfront Ventures liderliğindeki yatırım turuna katılanlar arasında Multicoin Capital hem de Polygon Technology de vardı.

Yatırım turuna Ryan ve Kaz Firpo, Miramax’ın film yapım şefi Wolfgang Hammer, Team Liquid CEO’su Steve Arhancet ile Quantstamp CEO’su Richard Ma gibi stratejik yatırımcılar da katıldı.

Daha önce yaklaşık 1,4 milyon dolarlık bir turu kapatan şirket, böylelikle toplamda 7,4 milyon dolarlık yatırıma ulaşmayı başardı.

Söz konusu yatırımın deneyimli çalışan istihdamı, geliştirilen RPG oyunu açık betasının tanıtımı, pazarlanması ve yeni oyunların geliştirilmesi için kullanılacağı kaydedildi. dolara ulaşmış oldu.

Upfront Ventures yönetici ortağı Mark Suster, “Heroic Story konseptine aşık olduk, çünkü dünyanın her yerinden masaüstü RPG türünde heyecan duyan muazzam izleyiciler için otantik çevrimiçi RPG deneyimleri sunuyorlar” dedi.

Şirketin ilk oyun serisi Legends of Fortunata, 2021’de piyasaya sürüldü ve geleneksel masaüstü oyunlarının tatsız unsurlarını ortadan kaldıran heyecan verici bir sanal ödül sistemiyle sürükleyici bir oyun deneyimi sunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu arada şirketin daha önceki yatırımcıları arasında Transcend Fund, Twitch’in kurucu ortaklarından Kevin Lin, Kabam’ın kurucu ortaklarından Holly Liu ve Thirdweb’in CEO’su Furqan Rydhan vardı.

Kaynakblockchain.news