My Neighbor Alice ile ELLE arasındaki NFT ağırlıklı iş birliği Web3’e yönelik ilgiye katkı sağlayabilir…

My Neighbor Alice, sevilen bir Web3 oyunu ve ünlü ELLE markası ile iş birliğini duyurdu. İş birliğinin My Neighbor Alice ve ELLE’in farklı marka değerlerini birleştirerek modayı, yaşam tarzını ve oyunu buluşturan yüksek kaliteli bir deneyim sunmayı hedeflediği kaydedildi.

ELLE, Medieval Plains’deki Rusty Pikes ve Tourney Wolds, Pioneer Point, Shaded Headland ve Nature’s Rest’teki Gloomy Gulch gibi aktif arsalarla oyuna bir dahil edilecek. Oyuncular, her ELLE arsasını kendi bölgelerindeki Şehir Merkezinin yakınında konumlanmış olarak bulacaklar.

Oyuncu katılımını teşvik etmek için görevler, oyuncuların Alice temalı ELLE markalı özel ürünler edinmelerine olanak sağlayacak şekilde tasarlandı. Bu görevler, ELLE arsasındaki bir bina olan ELLE Café’de oyuncular tarafından erişilebilir olacak. Genel itibarıyla görevlerin tamamlanması ile NFT kazanılacak.

Bu ilgi çekici heyecana ek olarak, iki sınırlı ELLE NFT koleksiyonu da tanıtıacak: Mots d’Amour ve gerçek hayattaki koleksiyonlardan ilham alan Wonder Collection.

İlki OpenSea üzerinden satın alınabilen koleksiyonların diğer ise yalnızca oyunda üretilerek elde edilecek. Söz konusu öğeler NFT’lerle ödüllendirilecek. İş birliği üç farklı koleksiyonla sonuçlanacak: Rare, Epic ve Legendary.

Oyuncular, kutularda yer alan NFT’lere ek olarak, airdrop sistemi aracılığıyla ücretsiz özel NFT’ler de alabilecek.