Web3 pazarlama girişimi DeForm, 4,6 milyon dolarlık tohum yatırıma merhaba diyerek dikkatleri üzerine çekti. İşte detaylar…

Şirketlere Web3 odağındaki dijital pazarlama ortamını genişletmeye yardımcı olacak blockchain tabanlı araçlar sunan DeForm, 4,6 milyon dolarlık tohum yatırım aldı. Kindred Ventures liderliğindeki yatırım turunun diğer katılımcıları arasında Elad Gil, Scalar Capital, A.Capital, Alchemy Ventures, Naval Ravikat, Sota Watanabe, Sep Kamvar, Scott Belsky, Marc Bhargava da yer aldı.

Contribution Labs’in bir diğer faaliyet odağı olan ve Alchemy‘nin geliştirici platformu kullanılarak oluşturulan DeForm, ABD/San Francisco merkezli. Genel itibarıyla sunduğu platformla şirketlerin cüzdan işlem geçmişine ve token sahipliğine göre sınıflandırarak kullanıcılara yönelik özel pazarlama stratejileri belirlemesini mümkün kılıyor.

Web3 girişiminin yatırımını, halihazırdaki ekibini genişletme ve farklı blockchain’lerde tüketici işlem geçmişini doğrulamanın önündeki engelleri aşma odağında kullanmayı planladığı kaydedildi…

Yatırımın ardından karşılaştıkları güçlüklerden bahseden DeForm CEO’su ve kurucu ortağı Catherine Chang, “Şu anda karşı karşıya olduğumuz en büyük zorluk, gerçekleşen çok sayıda farklı bireysel etkinlik için cüzdan etkinliğini kontrol etmek. Bunlardan bazıları varsayılan altyapı sağlayıcıları tarafından destekleniyor, bazıları ise desteklenmiyor,” diyor ve ekliyor: “farklı L1 veya L2 blok zinciri kullanan müşteriler için cüzdan etkinliğini kontrol etmek, zaman alıcı…”

Son olarak teknik zorluklara rağmen DeForm, platformun dijital varlık programı için Coinbase ile önemli ortaklıklara imza atmayı başardı.

KaynakThe Block