Web3 dünyasının merakla beklediği TOKEN2049 Singapur’un detayları netlik kazandı. İşte özet bir bakış…

Web3, tüm dünyada ilgi gören ve yatırımların hız kesmeden devam ettiği bir alan. Bu kapsamda öne çıkan ülkelerden biri ise Singapur ve Asya’nın bu önemli noktasında önümüzdeki aylarda önemli Web3 dünyasının merakla beklediği bir etkinlik düzenlenecek.

2023 yılının en önemli Web3 etkinlikleri arasında gösterilen TOKEN2049 Singapur, 13-14 Eylül’de Marina Bay Sands’de düzenlenecek. 10 bini aşkın katılımcıya ev sahipliği yapması beklenen dev etkinliğe çok sayıda sektör lideri konuşmacı da boy gösterecek.

Formula 1 Singapur Grand Prix 2023 hafta sonu yarışı öncesinde gerçekleşecek olan etkinlikte rekor katılım beklentisi hakim. TOKEN2049 ile paralel şekilde 300’den fazla yan etkinlik düzenleneceği ve bunun networking anlamında birçok fırsatı beraberinde getireceği kaydediliyor…

TOKEN2049, Asya’nın dijital varlık ekosistemindeki öncü konumuna dair önemli bir buluşma noktası özelliği de taşıyacak. Gündemde öne çıkacağı ifade edilen konular ise regülasyonlar, yapay zeka, Web3 oyunları, NFT’ler, metaverse, DeFi, ölçeklenebilirlik, birlikte çalışabilirlik olacak.

Konuşmacılar arasında The Network State’in Kurucusu Balaji Srinivasan, Ethereum’un Kurucu Ortağı ve ConsenSys’in Kurucusu Joe Lubin, Aave’nin Kurucusu ve CEO’su Stani Kulechov,  Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Polygon’un Kurucu Ortağı Sandeep Nailwal ve Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse da yer alacak.