Blockchain analitik firması Nansen’den elde edilen verilere göre, son günlerde en aktif olarak ticareti yapılan NFT koleksiyonları Yuga Labs tarafından oluşturulanlar oldu.

Otherdeed for Otherside, Bored Ape Yacht Club ve Mutant Ape Yacht Club NFT’lerinin toplam hacim etkinliği 34.945 Ethereum (ETH) olarak kayıtlara geçti.

Bunun yanında Yuga Labs, hafta sonu Otherside NFT satışı sırasında işlemleri başarısız olanlara ücretlerini iade ettiğini duyurdu.

Bu arada, kripto para yatırımcıları, LookRare NFT pazar yerinin token’ı olan LOOKS’u biriktirmeye devam ediyor.

LOOKS, OpenSea için yükselen bir rakip olan LookRare NFT pazarını besleyen yerel token.

LookRare, tüm NFT işlemlerinde WETH’de %2 hizmet ücreti alıyor. Bu ücretlerin %100’ü, LOOKS stake eden katılımcılara dağıtılır. Ayrıca, alıcılar ve satıcılar, LOOKS token’ları kazanmanın bir yolu olarak LookRare’de NFT’leri listelemeye ve takas etmeye teşvik edilir. Şu anda LookRare’in yaklaşık 75.000 toplam kullanıcısı var.

Diğer bir yandan Rocket Pool’un rETH’si Salı gününden bu yana zemin kaybetti. Son 24 saatlik dönemde, Nansen tarafından izlenen tokenler arasında en büyük çıkış olan cüzdanlardan kabaca 1,53 milyon dolar değerinde rETH taşındı.