Yuga Labs oyun şefi Spencer Tucker, yeni HV-MTL Forge video oyununun, şirketin önceki yapımı Dookey Dash’in aktif kullanıcı oranını iki katına çıkardığını söyledi.

Yuga Labs’ın oyun alanındaki ilk büyük hamlesi zaten başarılıydı, ancak şimdi Bored Ape Yacht Club NFT koleksiyonunu ile tanınan web3 stüdyosu, en son video oyunu HV-MTL Forge’un (Heavy Metal Forge olarak da bilinir) önceki oyundan iki kat daha fazla kullanıcıyı elinde tuttuğunu açıkladı.

Yuga Labs Baş Oyun Sorumlusu Spencer Tucker, “Forge için elde tutma oranı, Dookey Dash’in iki katı ve 10. günde bu oran %42” dedi.

Tucker, Dookey Dash’i deneyen oyuncuların büyük çoğunluğunun Yuga NFT’ye sahip olmadığını ve yapımın birçok oyun severin yeni cüzdanlar oluşturmasına da yol açtığını belirtti…

Verilere bakıldığında Dookey Dash oyuncularının yüzde 75’i Yuga ekosisteminden NFT’lere sahip değil ve benzersiz cüzdanlarda %40 büyüme görüldü.

Yuga, Dookey Dash’i bu yılın başlarında piyasaya sürdü ve CryptoSlam verilerine göre oyunun Sewer Pass NFT’leri için 110 milyon dolardan fazla işlem hacmi elde etti.
Ek bilgi olarak tanınmış bir Fortnite oyuncusu, oyunun kısa süren yarışmasını kazanmış ve 1.6 milyon dolar gelir elde etmişti…

Tucker, daha önce mobil oyun stüdyosu Scopely’de çalıştıktan sonra yaklaşık bir yıl önce Yuga’ya katılmıştı.

KaynakThe Block