Warner Bros, Yüzüklerin Efendisi NFT’lerini satışa çıkardı.

Eğlence ve film yapım şirketi Warner Bros. Discovery Inc, 2001 tarihli film serisi Lord of the Rings’i içeren ilk NFT koleksiyonunu satışa sundu.  Lord of the Rings NFT, Epic Edition ve Mystery Edition olmak üzere iki versiyon halinde geliyor.

999 dijital koleksiyondan oluşan Epic Edition’ın 100 dolardan satılacağı, Mystery Edition’ın her birinin ise 30 dolardan satışa sunulacağı kaydedildi.

Bu sınırlı NFT’lerden erişim elde eden kullanıcılar, “filmin genişletilmiş versiyonunu (3 saat 48 dakika sürüyor) 4K çözünürlükte izleyebilecek. Ayrıca bir dizi ek özelliğe erişebilecek; bunlar arasında yüzlerce görüntü ve gizli artırılmış gerçeklik koleksiyonları da var. Serinin meraklıları açısından gizemli ve ilgi çekici olacağına şüphe yok.

Uzmanlara göre tüm zamanların en saygın epik filmlerinden biri olan Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, NFT’ye yönelik ilginin artmasına katkı sağlayabilir.

Gelecek için bir ‘deney…’

Son olarak Warner’ın Başkan Yardımcısı ve Warner Bros. Discovery Home Entertainment Genel Müdürü Jessica Schell, Lord of the Rings NFT’nin lansmanının, tüketicilerin bu yeni içerik dağıtım modelini ne kadar iyi karşıladığını görmek için yapılan bir deneye dayandığını söyledi.

Warner Bros’un aktif adımının yanı sıra Netflix, Marvel Studios ve Time Warner da NFT’leri araştıran kuruluşlar arasında bulunuyor.

NOT: Görsel temsilidir.

Kaynakblockchain.news