Blockchain Türkiye Platformu (BCTR) ve akademi dünyasının temsilcileri özel bir toplantıda bir araya geldiler. Toplantıda, BCTR ve akademi dünyası arasında sürdürülecek iş birlikleri ele alındı.

2018 yılında faaliyete geçen BCTR, bugüne dek geliştirdiği sağlıklı blockchain ekosistemi ile sadece Türkiye’de değil tüm dünyada örnek bir STK modeli için örnek teşkil ediyor.

Bugüne dek iş dünyası, kamu ve STK’lar ile devam eden ilişkiler içinde akademi dünyasının önemli bir rolü oldu. Bu rolün daha da genişlemesi ve büyümesi için BCTR ile akademi dünyasının değerli temsilcileri arasında özel bir toplantı düzenlendi.

Üniversiteler ve akademisyenler ile Blokzinciri ekosistemine fayda sağlamak amacıyla fikir alışverişinde bulunmak ve üniversitelere verebilecek destekleri görüşmek üzere gerçekleşen toplantıya BCTR temsilcileri ile akademi dünyasının temsilcileri iştirak etti.

BCTR Uluslararası ve Akademik İlişkiler Çalışma Grubu’nun organizasyonu ile BCTR ve akademik dünya arasındaki ilişkilere yönelik atılacak adımlara dair ilerleyen dönemlerde üyelerimizi, iş birliklerimizi ve kamuoyunu daha fazla bilgilendireceğiz.