Yapay-zeka-blockchain

Akıllı iş yazılımları geliştiren LiveTiles tarafından hazırlanan infografik çalışması blockchain teknolojisi üzerine çalışan yapay zeka girişimlerini derliyor. İşte o girişimler;

DeepBrain Chain: Tüm dünyadaki Al şirketlerine hesaplama gücü sağlayan merkezi olmayan bir Al bilgi işlem platformu ve sinir ağı.

PECULIUM: Yapay zekanın kullanıldığı Blockchain’deki ilk Tasarruf Yönetim Platformu.

MATRIX: Şu anda blockchain teknolojisinin geliştirilmesi ve benimsenmesini engelleyen büyük zorlukları çözmeyi amaçlayan akıllı yeni nesil blockchain platformu.

Singularity Net: Herkesin Al servislerini oluşturmasına, paylaşmasına ve para kazanmasına olanak tanıyan, merkezi olmayan bir Al ağı.

AICoin: AICoin, Cryptocurrency yatırımcılarına ve yatırımcılarına yardımcı olmak için AI modelleme çözümlerini birleştiriyor.

Senno: Gerçek zamanlı büyük veri ekosistemi ve sofistike iş zekası analitiği oluşturmak için dağıtılmış duyarlılık analizi ve gelişmiş Al algoritmaları kullanıyor.

Neureal: Neureal.net, geleceği tahmin etmek için sınırsız bir yetenekle dünyanın en güçlü süper bilgisayarını oluşturmak için merkezi olmayan bir mimari kullanıyor.

Synapse AI: Synapse Al, verilere katkıda bulunan ve makine öğrenimi modellerini eğiten, merkezi olmayan bir veri ve makine öğrenme pazarı.

NUMERAI: Numerai, karışık finansal verileri modellemek ve haftalık turnuvalardaki tahminlerini değerlendirmek için çözümler sunuyor.

burst iQ: BurstiQ, işletmelerin, araştırmacıların ve insanların birbirleriyle bağlantı kurmalarını, veri paylaşmalarını ve daha sağlıklı bir yaşam ve daha sağlıklı bir dünya sağlamak için ilişkiler kurmalarını sağlıyor.

AI CRYPTO: Derin öğrenme, madencilik ve 3D alanlarında uzmanlaşmış bir Al platformu.

AiX: AiX finansal alım satım platformu, satıcılar arası aracılık yapmaya gerek kalmadan anında alım-satım etkileşimi sağlamak için Al ve blockchain kullanıyor.

Dopamin: Dopamin ağı veri ve Al sağlayıcıları ve işlemcileri için IP’lerinden para kazanacakları merkezi olmayan bir küresel platform.

Endor: İşletmeler için anlık, otomatik ve şifreli Al tahminleri sağlamak için bir “tahmine dayalı analitik” arama motoru geliştiriyor.

AUTONIO: AUTONIO, kullanıcıların kripto para birimleriyle daha verimli işlem yapmalarını sağlayan merkezi olmayan bir AI güdümlü bir işlem terminali.

Indorse: Indorse, AI’nın gücünü ve uzman kullanıcıların ademi merkeziyetçi görüş birliğini oldukça objektif ve güvenilir becerilerin doğrulanması için kullanıyor.

BotChain: BotChain özerk Al sistemleri için merkezi olmayan kimlik kaydı sunuyor.