Dünyanın en önemli kripto ve blokzinciri yayınları arasında olan Cointelegraph bir süredir devam eden çalışmalarını tamamlayarak resmen Türkiye’deki faaliyetlerine başladığını duyurdu.

Cointelegraph Türkçe Editörü Erhan Kahraman, bölgedeki kripto ve blokzinciri topluluklarıyla ilgili haberler veren bir ekip kurarak Cointelegraph’ın Türkiye’deki faaliyetlerinden sorumlu olacak.

Türkiye 82 milyonluk nüfusuyla kripto para birimleri ve blokzinciri teknolojilerini erken benimseyen ülkelerden biri. Statista’nın raporuna göre Türklerin yüzde 20’si kripto para birimlerine yönelik bilgi sahibi. Bu farkındalık serviyesinin hızla artması beklenirken Türkiye dünyadaki kripto toplulukları için de ilgi çekici bir nokta haline geliyor.

Cointelegraph Türkçe Editörü Erhan Kahraman konuyla ilgili olarak: “Cointelegraph Türkçe, Cointelegraph’ın bölgedeki küresel varlığını genişletecek. Türkçe versiyon kripto topluluğuna yeni giriş yapanlar için yerel bir bilgi tabanı oluşturmayı ve aynı zamanda dünyanın dört bir yanından gelen haberleri ve deneyimli yatırımcılar için piyasa güncellemelerini içeriyor.” ifadelerini kullandı.

Türkiye, Cointelegraph’ın Almanya, İtalya, Brezilya, Japonya, Kore, İspanya ve Sırbistan’daki mevcut büroları arasına katılacak.

Daha güçlü bir blokzinciri ekosistemi geliştirmek ve Türkiye ile küresel ilişkilerin güçlenmesine vesile olmaları temennilerimizle, kendilerine başarılar diliyoruz.


Cointelegraph Türkçe

KaynakCointelegraph