Blockchain Türkiye Platformu (BCTR) ilk yılını pek çok çalışma ve faaliyet ile geride bırakıyor. Bu dönem boyunca gerçekleştirdiğimiz tüm çalışmaları, üyelerimiz ve ekosistem ile paylaşmak üzere, 24 Ekim 2019, Perşembe günü özel bir etkinlik gerçekleştiriyoruz.

8 Haziran 2018 tarihinde gerçekleştirilen basın toplantısı ile resmi duyurusu gerçekleşen Blockchain Türkiye Platformu (BCTR), 12 Ekim 2018 tarihinde gerçekleşen BCTR Lansman Buluşması etkinliğinde Yürütme Kurulu üyeleri ve Çalışma Grupları’nın tanıtımını gerçekleştirmiş, çok özel davetliler ve konuşmacılar ile Türkiye Blockchain ekosistemini bir araya getirmişti.

BCTR, aradan geçen bir yılı aşkın dönemde pek çok rapor, etkinlik ve Çalışma Grubu faaliyetleri ile sadece Türkiye’de değil dünyada örneğine az rastlanır bir başarıya imza attı. Üye sayısı 74’e ulaştı ve 12 iş birliği imzalandı.

Bu dönemde yapılan çalışmaları ve elde edilen sonuçları 24 Ekim 2019 tarihinde gerçekleşecek, BCTR 1. Yıldönümü Etkinliği kapsamında üyelerimiz ve ekosistem ile paylaşacağız.

Çok değerli konuşmacılar ve içerikler ile gerçekleşecek olan etkinliğimizin programını aşağıda görebilir ve akabinde sunulan form üzerinden kaydınızı* tamamlayabilirsiniz.

*Etkinliğe katılım ücretsiz ancak kayıt zorunludur. 

Etkinlik tamamlanmıştır. Tüm ilgi gösterenlere teşekkür ederiz.