COVID-19 salgınının dünyayı etkisi altına almasıyla birlikte birçok ülkede virüsün yayılmasını önlemek için sosyal izolasyon uygulanıyor. Hal böyle olunca da irili ufaklı birçok konferans ve organizasyon ertelenmek zorunda kaldı. EY ise Küresel Blokzinciri Zirvesi’ni sanal olarak düzenleyecek.

21-23 Nisan arası gerçekleştirilecek olan etkinlikte birinci gün “İşletme Uygulamalarında Blokzinciri”, ikinci gün “Güvence, Vergi ve Token Ekonomisi için Blokzinciri” üçüncü gün ise “Blokzinciri Teknolojisi” konuları üzerinde durulacak.

EY’ın konuyla yönelik açıklaması şu şekilde: “COVID-19’un küresel gelişmeleriyle ilgili dikkatli değerlendirmelerden sonra zirveyi tamamen sanal bir formatta yeniden tasarlamaya karar verdik. Program, üç güne yayılan bir dizi eğitim web yayını oturumuyla 21, 22 ve 23 Nisan tarihlerinde saat 11’den akşam 4’e kadar gerçekleşecek. (ABD Doğu saati) Buna ek olarak, tüm oturumlar tekrar izlemek isteyenler için kaydedilecek.

EY organizasyonunun ortak dijital geleceğimizi tanımlayacak teknolojilere yaptığı en son yatırımları sunmaktan gurur duyuyoruz. Kamu blokzincirleri hakkındaki farklılaşmış ve ilgi çekici bakış açımızdan esinlenen program, teknolojinin işletmeler arası işlemleri nasıl dönüştürdüğünü keşfedecek.“<

Kayıt ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.