EY, blokzinciri ve kripto varlık teknolojilerini araştırmak için 100 milyon dolar daha yatırım yapacağını açıkladı.

Diğer danışmanların çoğu, blokzinciri konusunda farklı ağları da desteklerken EY, Paul Brody’nin blokzinciri liderliği altında Ethereum’a en başından beri bağlı kaldı. O zamandan beri, kurumların halka açık blokzincirini benimsemesine yardımcı olmayı amaçlayan ConsenSys ve Microsoft ile birlikte Temel Protokolün oluşturulmasına katılmak da dahil olmak üzere hem kamu hem de özel blokzinciri çözümlerini başlattı.

EY’ın blokzincirine yönelik tekliflerinden birisi de EY Blockchain Analyzer araç seti. Şu anda bu setin üç hizmeti bulunuyor: Ethereum akıllı sözleşme test aracı, blokzinciri gezgini ve bir vergi hesaplayıcısı.

EY Global CEO’su Carmine Di Sibio’nun blokzinciri teknolojisine yönelik yeni yatırım planlarıyla ilgili görüşleri şöyle: ”Geçtiğimiz beş yıl içinde, blok zincirine yatırım yapıyoruz ve yenilikçi çözümler geliştirerek EY’ı bu gelişen sektörde lider olarak konumlandırıyoruz. Blokzincirinin benimsenmesi artmaya devam ettikçe ve EY müşterilerinden daha fazla talep gördükçe, onların zorluklarına ve ihtiyaçlarına yanıt vermek için daha fazla EY yatırımı yapmaktan heyecan duyuyoruz.

Testing Studio

EY yeni yatırım planlarıyla birlikte Akıllı Sözleşme ve Token İnceleme aracının bir parçası olan Testing Studio’yu da duyurdu. Testing Studio kullanıcıların akıllı sözleşme testlerini özelleştirmesine ve halka açık Ethereum ana ağında işlemleri simüle etmesine olanak tanıyor.

Varlık tokenlaştırma alanında öncü olan SolidBlock’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Yael Tamar Testing Studio ile ilgili olaran şunları söylüyor: “EY kuruluşundan Akıllı Sözleşme ve Token İnceleme aracındaki Testing Studio ile çok olumlu bir deneyim yaşadık. Mülk destekli bir güvenlik tokenı için akıllı sözleşmeleri incelemek amacıyla kullandık. Sözleşmelerimizin dağıtımdan önce ağda nasıl performans göstereceğini simüle etmek ve sözleşmeleri bu pazarda yaygın olarak bilinen saldırılara karşı test etmek çok faydalı oldu. Finansal ürün pazarımızı hazır hale getirmek ve standartlaştırılmış bir akıllı sözleşme için tasarım gerekliliklerimizi yerine getirmek sürecimizin bir unsuruydu. Gelecek birçok yeni teklif için onu kullanmayı dört gözle bekliyoruz.

EY blokzinciri tabanlı zincir üzeri veri izleme aracını duyurdu

KaynakEY