Kripto para birimi endüstrisi için veri izleme ve analitik, endüstri büyüdükçe şirketler ve hükümetler için odak noktası olmaya devam ediyor. Önde gelen muhasebe ve finansal hizmetler sağlayıcısı Ernst & Young (EY), Sorunları hafifletmek umuduyla, zincir üzerindeki verileri gerçek zamanlı olarak takip etmeye yardımcı olacak yeni bir araç yayınladı.

EY tarafından yapılan basın açıklamasına göre “EY Blockchain Analyzer” ürün paketinin bir parçası olarak yeni bir “Explorer” ve “Visualizer” çözümü başlatıldı. Bu araçla birlikte kullanıcılar belirli adresler, bloklar ve işlemler için zincir üzerindeki verileri keşfetmek amacıyla görselleştirme teknikleriyle birlikte arama işlevlerini kullanabilecekler.

Böylelikle uyumluluk ve dolandırıcılık risklerinin yönetilmesine yardımcı olmak için veriler toplanabilecek ve sunulabilecek. Şirketin küresel adli tıp ve bütünlük hizmetleri direktörü Andrew Gordon, çözümün blokzinciri tabanlı işlemler aracılığıyla finansal raporlama kolaylığını da artıracağını söylüyor: “Blokzinciri özellikli işlemler ivme kazanmaya devam ederken, kurumlar finansal raporlamada güven sağlamak için en son teknolojiye ihtiyaç duyuyor. Explorer & Visualizer çözümü, yönetimin hileli faaliyetler de dahil olmak üzere potansiyel sorunları vurgulamak için blokzinciri verilerini analiz ederek bu yetenekleri oluşturmasına olanak tanır.

EY, ürünün beta sürümünün artık bireysel testler için hazır olduğunu ve yakında tamamen blokzinciri web sitesinde kullanıma sunulacağını da açıklamasında belirtti. EY’ın Küresel Blokzinciri Başkanı Paul Brody, bunun şirketin blokzinciri paketinde piyasaya süreceği ikinci ürün olduğunu söylüyor. Firma ayrıca Ethereum blokzinciri aracılığıyla süreç güvenliğini ve gizliliğini artıran bir satın alma hizmeti olan EY OpsChain Network Procurement‘ı başlatmıştı.

EY, kripto alanıyla ilişkiler söz konusu olduğunda belki de Big Four firmaları arasında en öne çıkan şirketlerden birisi haline geldi. Önde gelen firmalar ve bir dizi ürünle ortaklıklar yoluyla şirket, endüstrinin geliştirilmesinde rol oynamaya kararlı olduğunu birçok defa gösterdi.

Big Four blokzincirini nasıl kullanıyor?

KaynakInsideBitcoins