Bir kripto para borsası olan Gemini, uzun zamandır beklenen kripto para ödüllü kredi kartını ABD’deki 50 eyalette kullanıma sundu.  

Gemini, ilk olarak Nisan 2021’de duyurduğu kripto para ödüllü kredi kartını ABD’de piyasaya sürdü. Aynı yıl Haziran ayında piyasaya çıkması beklenen kredi kartı çeşitli sebeplerden dolayı ertelenmişti. 2022 yılında piyasaya sürülen kripto para ödüllü kredi kartına ilk etapta 500.000 kişinin başvuru yaptığı öğrenildi.

Gemini tarafından piyasaya sürülen Kripto para ödüllü kredi kartı özel ağ olarak MasterCard ile birlikte çalışacak. Kredi kartına kullananlar, market alışverişlerinde yüzde 2, yemek alışverişlerinde ise yüzde 3’e kadar kripto para kazanma imkanı bulacak. Kullanıcılar diğer tüm alışverişlerinizde ise yüzde 1 kripto para kazanacak. Ayrıca kart, kullanıcıların platformunda listelenen 60’tan fazla kripto para birimi biçimindeki ödülleri kazanmalarına da olanak sağlıyor.

Güvenilir bir platform…

Gemini CTO’su Pravjit Tiwana yeni ürün ile ilgili yaptığı açıklamada, kredi kartının Amerika Birleşik Devletleri’nde yaygın olarak kullanıma açıldığın altını çizerek kredi kartının aynı zamanda kripto para alışverişi yapmak, kriptoda yatırım ve depolama için güvenilir bir platform anlamı taşıdığını kaydetti.

KaynakFinextra