Zemin İstanbul ve Blockchain Türkiye Platformu iş birliği ile gerçekleştirilen blokzincir serileri devam ediyor. 29-30 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Blokzincir Çalışmaları’ programına katılımlarınızı bekliyoruz!

BDB Teknoloji Danışmanı Harun Esur‘un moderatörülüğünde gerçekleşecek olan online etkinlik 29 ve 30 Mayıs 2021 günleri gerçekleşecek.

29 Mayıs Cumartesi saat 15.00’da başlayacak etkinlik serisinin ilk günü, BCTR Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Usta‘nın gerçekleştireceği Blockchain 101 sunumu ile başlayacak.

SRP-Legal Kurucu ve Yöneticisi aynı zamanda BCTR YK üyesi Av. Dr. Çiğdem Ayözger Öngün, Akıllı Sözleşmelerden Kriptopara Regülasyonlarına Blokzincir Teknolojisi ve Hukuk’u başlıklı sunumu gerçekleştirecek.

İlk gün programı Türkiye İş Bankası Dijital Bankacılık Bölüm Müdürü Hüsnü Mete Güneş’in gerçekleştireceği Bankacılık ve Finans Sektörü’nde Blokzincir Teknolojisi Kullanımı ve Etkileri sunumu ile sonra erecek.

Etkinlik 30 Mayıs Pazar günü saat 15.00’da gerçekleştirilecek ikinci oturum ile devam edecek.

İlk sunumu, Enerjisa Enerji Bilgi Teknolojileri ve Dijital İş Yönetimi Başkanı Mehmet Fırat gerçekleştirecek ve sunum başlığı Enerji Sektörü’nde Blokzincir Teknolojileri Kullanımı olacak.

Etkinlik, Dış Ticaretin Finansmanı Uzmanı Meral Şengöz‘ün, Dış Ticaretin Finansmanı ve Blokzincir Temelli Dijital Dış Ticaret Uygulamaları sunumu ile sona erecek.

Sınırlı sayıda kontenjana açık olacak etkinlik için https://lnkd.in/dXHxmQ4 başvuru linki üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor.