İstanbul Blockchain Women bu kez Dünya Kadınlar Günü’nü anmak ve dernek olacağının müjdesini vermek için ekosistemi bir araya getiriyor.

İstanbul Blockchain Women Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel keyifli söyleşilerle paydaşları bir araya getiriyor.

Workinton Levent’te gerçekleştirilecek toplatının açılışında Workington Lab-Ürün Yöneticisi Recep İlkbahar, IBM Türkiye Takım Liderleri’nden Müge Özkan’ı ağırlayacak. Kadın olarak kurumsal hayata dair izlenimlerin paylaşılacağı söyleşide, Blokzincir teknolojisinin şirketler nezdindeki uygulamaları, yapılan çalışmalar ve gelişim alanları da aktarılacak.

Ardından Istanbul Blockchain Women Kurucu Ortaklarından Başak Burcu Yiğit, MenaPay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş’in doktora tez konusu “Kurumsal Hayatta Cinsiyetçi Söylemler” ‘i tartışacak; kadınların toplumda var olma çabası, kadın yönetici olmak konularında keyifli bir sohbet gerçekleştirecek ve “Kadın, kendi adını kendi koymalı” diyecekler.

Son olarak biraz güleceğiz. SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Kurucu Ortağı Ali Perşembe’nin , Bitcoin ile alakalı keyifli izlenimlerini derlediği Light Side of Bitcoin başlıklı sunumunu dinleyeceğiz.

Etkinliğe buradan kaydolabilirsiniz.

Program Akışı:

18:00 – Networking

18:30 – Söyleşi

Recep İlkbahar – Müge Özkan : Blokzincirin Kurumsal Adaptasyonu

19:00 – Söyleşi

Çağla Gül Şenkardeş – Başak Burcu Yiğit : Kadın, kendi adını kendi koymalı!

20:00 – Sunum

Ali Perşembe : Light Side of Bitcoin

20:45 – Soru&Cevap

21:00 – Kapanış