Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat, verdiği “Kripto Paralara Giriş” dersi bu hafta herkese açık bir şeklide online olarak gerçekleştirilecek.

Dersin bu haftaki özel konuğu ise Cornell Üniversitesi Öğr. Üyesi ve AVA Labs CEO’su Prof. Dr. Emin Gün Sirer olacak. Blokzinciri teknolojisine yönelik çalışmalarıyla da bilinen Sirer, Ava Labs ise ile birlikte el değiştirmesi güç olan finans enstrümanlarını blokzincirine taşımayı hedefliyorlar. Geçtiğimiz yıl 6 milyon dolar yatırım alan Ava Labs’ın yakın zamanda halka açılması da bekleniyor.

Kadir Has Üniversitesi’nde kripto para birimlerine yönelik derslerine devam eden İsmail Hakkın Polat, geçtiğimiz ay dersine kripto para ekosisteminin başarılı girişimlerinden Socious’un kurucusunu konuk almıştı. Cuma günü herkese açık olarak gerçekleştirilecek olan ve Emin Gün Sirer’in konuk olacağı derste ise yeni nesi mutabakat protokolleri anlatılacak.

10 Nisan Cuma günü saat 14:30’da gerçekleştirilecek ver herkese açık olarak yayınlanacak ders Zoom uygulaması aracılığıyla yapılacak. Derse erişim için buradaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.