İlk blockchain SuperApp olan MenaPay’in güncellenen versiyonu sayesinde artık MPAY sembolüyle işlem gören MenaPay Token alıp satılabiliyor.

Sadece bir mobil ödeme uygulaması olarak kalmayıp uygulamada verdikleri hizmetleri gün geçtikçe arttıran MenaPay, kolay bir kullanıcı deneyimi ile kullanıcıların kripto para işlemlerini kolaylaştıracak yeniliklerine devam ediyor.

MenaPay uygulamasında yapılan güncelleme sonrasında, kripto para borsalarında “MPAY” sembolü ile işlem gören MenaPay Token alım satım işlemleri yapılabiliyor. Daha önce uygulamanın özelliklerine eklenen “MPAY Token Cüzdanı” ile kullanıcılar başka kripto para borsalarındaki MPAY Token’larını, MPAY Token Cüzdanına transfer edip burada saklayıp yönetebiliyordu.

Yeni özellikle birlikte kullanıcılar hem MepaPay uygulamasından al/sat yapabilecek hem de MPAY Token Cüzdan sayesinde aldıkları MPAY Token’larını başka kripto para  borsalarına transfer edebilecek. Aynı şekilde tam tersi işlemi örneğin; başka borsadaki MPAY Token’larını MenaPay uygulamasındaki MPAY Token Cüzdanına transfer ettikten sonra uygulama içinde satarak karşılığında MenaCash alabilecek.

MenaPay yeni Tokenları da işleme açmak için çalışmalarına devam ediyor. Çok yakında yeni Ethereum tabanlı Tokenlar da uygulamaya eklenmiş olacak.