İlk blockchain SuperApp olma özelliği taşıyan MenaPay’e USDT alıp satma ve USDT cüzdan özelliği geldi.

Değeri sabit ve 1 Amerikan Dolarına eşit kripto para Tether (USDT) MenaPay’de kullanıma açıldı. Kullanıcılar artık Tether işlemlerini MenaPay uygulaması ile gerçekleştirebiliyor ve uygulamadaki USDT cüzdanlarında USDT’lerini saklayabiliyor/yönetebiliyor. Aynı zamanda kullanıcılar USDT cüzdan sayesinde kolay ve hızlı bir şekilde sahip oldukları MenaPay uygulamasında kullanılan MenaCash’i gerçek para birimine çevirebiliyor.

Sadece bir mobil ödeme uygulaması olarak kalmayıp uygulamada verdikleri hizmetleri artıran ve artık SuperApp özelliklerini taşıyan MenaPay, yatırımlarına ve MenaPay uygulamasına yeni özellikler eklemeye devam ediyor.

USDT nedir?

Tether (USDT), ERC-20 protokolüne bağlı blockchain üzerinden işlem yapan ve merkezi ABD’de bulunan Tether Limited şirketi tarafından 2015 yılında piyasaya sürülmüş bir kripto para birimidir. Tether (USDT), ABD dolarının sanal versiyonu olan bir stabil coindir. Değeri her zaman 1 USDT = 1 USD olarak sabit işlem görmektedir. Kullanıcılar Tether (USDT) bakiyelerini blockchain sistemi ile transfer edebilir ve ERC-20 blockchain sistemine uygun sanal cüzdanlarda muhafaza edebilirler.

MenaPay’de USDT ile hızlı nakite dönme imkanı

MenaPay uygulamasında ödeme ve para transferi işlemlerinde kullanılan MenaCash’leri kullanıcılar USDT sayesinde kolay bir şekilde gerçek para birimine dönüştürebiliyor. Kullanıcılar uygulama içerisinde MenaCash’leri ile Tether(USDT) alıp daha sonra onu USDT cüzdanından kripto para borsasına göndererek istedikleri para birimine dönüştürmüş oluyorlar.