MetaMask, Ethereum esaslı olarak dünyanın ilk kurumsal staking pazaryerini açtı.

MetaMask, Allnodes, Blockdaemon ve Kiln iş birliği ile Ethereum için dünyanın ilk kurumsal staking pazaryerini kullanıma sunuyor. Ethereum için staking hizmetleri sağlayacak olan pazaryeri, aynı zamanda ConsenSys’in kendi staking ürünüyle de geliyor.

Yeni platformla MetaMask Institutional, tüm kuruluşlara rakipsiz ve kesintisiz staking erişimi sağlamak istiyor.

Pazaryeri, platformun kullanıcılar için kripto endüstrisinin çok önemli bir temeli olan staking işlevinin başlatılmasından sadece iki ay sonra yayınlandı.

MetaMask Institutional’ın yeni kurumsal pazaryeri, kurumsal düzeyde raporlama ve tek tıklamayla basit bir staking deneyimi gibi özellikler sunuyor. Ayrıca kurumsal staking için doğru satıcıyı belirlemeye dönük karmaşıklığı basitleştirmeyi hedeflediği kaydediliyor.

Genel itibarıyla kurumlar için staking’i basitleştirmeyi hedefleyen pazaryeri, ek olarak Web3’e dahil olmayı teşvik ediyor ve Ethereum ağ güvenliğini artırmayı amaçlıyor.

Eylül 2022’deki Ethereum ağında gerçekleşen Merge’den günümüze kadar stake edilen toplam ETH miktarının 4 milyon artarak toplamda yaklaşık 17,7 milyona ulaştığı ifade ediliyor. Yaklaşan Şanghay/Capella yükseltmesinin de stake edilen ETH için avantaj sağlaması bekleniyor.

KaynakAzcoin News