Oyun odaklı blockchain’lere bir yenisi eklendi. Bu kapsamda Immutable ve Polygon Labs, yenilikçi sıfır bilgi teknolojisini kullanarak özel bir oyun blockchain’i oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

Oyun ve blockchain artık hiç olmadığı kadar yakın, üstelik bu kapsamdaki iş birliklerinin sayısı gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Yüzleri güldüren son haber Immutable ve Polygon Labs’ten. Immutable ve Polygon Labs, yenilikçi sıfır bilgi teknolojisini kullanarak özel bir oyun blockchain’i oluşturmak için güçlerini birleştirdi.

Bu heyecan verici ortaklıkla, merkezi olmayan oyun geliştirme hızlanacak ve muhtemelen Web3’ün daha geniş bir şekilde benimsenmesini dört gözle bekleyebiliriz.

Polygon tarafından desteklenen EVM uyumlu bir ZK toplaması olan Immutable zkEVM’nin önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor. Bununla birlikte açıklamalara bakılırsa oyun geliştiricileri, Immutable zkEVM ile entegrasyona başlamak için erken belgelere erişmeye şimdiden başlayabilecek…

Immutable Platformu kullanarak ve Immutable zkEVM’yi geliştirerek, her büyüklükteki oyun stüdyosu ve bağımsız geliştiriciler, Web3 özellikli oyunları daha hızlı, daha kolay ve daha az riskle geliştirebilir.

Polygon geçtiğimiz haftalarda da Unstoppable Domains ile kullanıcıların Web3 .polygon alan adları oluşturmasını esas alan bir iş birliğine imza atmıştı. Unstoppable Domains, Web3 web sitelerine yönelik alan adları konusundaki öncü şirketlerden biri durumunda. Söz konusu gelişme hakkında daha fazla ayrıntı için buraya tıklayabilirsiniz.