RIDDLE&CODE Avusturya Finansal Otoritesi (FMA) den “endüstriyel token (utility token)” çıkartma, yönetim ve saklama hizmetleri konusunda lisans alan ilk FinTech şirketlerinden birisi oldu.

RIDDLE&CODE CEO’su Alexander Koppel, “Avusturya Finansal Otoritesi (FMA) lisansı ile RIDDLE&CODE endüstriyel tokenlaşma sürecinde büyük bir adım atmıştır. İki yıldan uzun bir süredir işbirliği içerisinde olduğumuz partnerlerimize daha inovatif ve iyi hizmetler verebilmek adına hem teknolojimize hem de uyumluluk konusunda hizmetlerimize yatırım yapmaktayız. Farklı bölgelerdeki regülatif ihtiyaçları yakından takip edip  tamamen uyumluluk içerisinde tokenlaşma odaklı yeni iş modelleri ve hizmetler geliştirmek önceliklerimizden birisidir. ” açıklamasında bulundu.

RIDDLE&CODE’un saklama ve dijital varlık yönetimi, Token Yönetim Platformu aynı zamanda İsviçre FINMA lisansına da sahip.

RIDDLE&CODE uyumluluk konusundaki bu adıma ek olarak geçtiğimiz günlerde Deloitte Avusturya tarafından yönetilen IT denetim sürecinden de başarıyla geçti.