Lojistik sektöründe yeniden kullanılabilir taşıma ürünleri için dijital yönetim sunan Hollanda merkezli RTI Blockchain, yeni bir finansman turuyla 2,5 milyon Euro topladı.

2010 yılında Milou Klooster ve Yves du Bois tarafından kurulan RTI Blockchain, yeniden kullanılabilir taşıma öğelerinin verimli ve şeffaf yönetimi için ileri teknoloji çözümlerinde uzmanlaşmış bir lojistik girişimi. Hollandalı girişim blockchain teknolojisini, yük taşıyıcılarını yönetmek için dünyanın önde gelen çözümüne dönüştürmeyi hedefliyor.

RTI Blockchain yeni yatırımı lojistikteki konumunu güçlendirmek, uluslararası genişlemeyi desteklemek, lojistik sürecinde maliyet kontrolü, öğelerin kolay takibi ve yük taşıyıcı kayıt düzenlemelerine uyum gibi gösterge tablosu özelliklerini geliştirmek için kullanacak.

RTI Blockchain’in kurucuları Milou Klooster ve Yves du Bois yatırımla ilgili olarak: “Bu yatırım, RTI Blockchain’in büyümesinde önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor. Vizyonumuzu paylaşan ve dijital yük taşıyıcı yönetiminde etkin teknoloji aracılığıyla lojistik sektörünü dönüştürmemize yardımcı olacak ortaklarla çalışmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.” açıklamasında bulundu.

Yatırımcılar arasında bulunan Borski Fund’dan Bertrand van Leersum ve Simone Brummelhuis konuyla ilgili olarak “RTI Blockchain’in büyümesini desteklemekten mutluluk duyuyoruz ve ekibin lojistik sektörü için geliştirdiği yenilikçi yaklaşımlardan heyecan duyuyoruz. RTI Blockchain’e yaptığımız yatırım, çeşitli endüstriler üzerinde olumlu etkisi olan teknolojilere ve yeniden kullanılabilir varlıkların kullanımına yatırım yapma kararlılığımızı yansıtıyor.” ifadelerini kullandı.

Hollandalı bir VC fonu olan Borski Fund, çeşitli yönetim ekipleri tarafından yönetilen teknoloji şirketlerine 50 milyon Euro yatırım yaptı ve cinsiyet eşitsizliğine çözüm bulmak için kadın teknoloji girişimcilerine öncelik veriyor. Simone Brummelhuis ve Laura Rooseboom tarafından kurulan şirket, portföyünün yüzde 80’inden fazlasının yapay zeka destekli işletmelerden oluştuğu sağlık, sürdürülebilir endüstriler ve moda teknolojisinin geleceğine odaklanıyor.

New Look sürdürülebilirlik için blockchain izlenebilirliğini kullanacak

KaynakSiliconCanals