Dijital bankacılık hizmetleri sunan Londra merkezli Revolut, kullanıcılarının tüm finansal ihtiyaçları için tek durak olma hedefine bir adım daha yaklaştı.

Finansal bir ‘süper uygulama‘ olma yolunda ilerleyen fintech, Birleşik Krallık ve AB müşterilerinin ticaretini yapabilmesi için platformuna 11 yeni kripto para birimi ekledi. Böylelikle Revolut’un desteklediği token’ların sayısı 30’u geçti.

Revolut blog paylaşımında yaptığı açıklamadaYeni token istediniz, biz teslim ettik. Birleşik Krallık ve AB müşterilerimize 11 yeni kripto para kazandırmak için önemli token’ları takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Revolut bu paylaşımında platforma eklenen kripto paralara yönelik kısa açıklamalar da eklemiş.

Kullanıcılar artık Cardano, Uniswap, Synthetix, Yearn Finance, Uma, Bancor, Filecoin, Numeraire, Loopring, Orchid ve The Graph ile Revolut’un ticaret platformunda halihazırda mevcut olan diğer 30’dan fazla kripto para birimini alıp satabilecekler.

2021 yılı için “Revolut’un kripto yılı” ifadesini kullanan şirket 15 milyondan fazla kullanıcıya sahip. Son olarak Şubat 2020’de yatırım açıklayan şirketin değerlemesi 5,5 milyar dolara ulaşmıştı.

2021’de kripto paraları neler bekliyor?

KaynakAltfi