Binance’in blockchain kuluçka girişimi Binance Labs, blockchain tabanlı müşteri ilişkileri yönetimi Cere Network’e stratejik bir yatırım yaptı.

Cointelegraph’ın haberine göre daha önce Binance Labs, Cere Network’ün 5 Haziran’da kulukça programından mezun olacağını açıklamıştı. 3 Temmuz tarihinde ise Cere Network, Binance Labs, Arrington XRP Capital ve NEO Global Capital’dan yatırım aldığını açıkladı.

Cere Network blockchain ile entegre ‘dağıtık bir sistem’ kullanarak müşterilerin verisini depoluyor. Daha sonra işletmelere ve satıcılara bu verilere erişmelerini salayan yetkili bir proxy anahtarı veriliyor.

Cere’ye göre bu, müşteri verilerinin güvenli ve aynı zamanda daha kolay bir şekilde paylaşılmasını sağlıyor. Şirketin açıklamasına göre verileri bu blockchain ağında saklamak daha kolay çünkü şu anda CRM ve CDP sistemleri izole edilmiş durumda. Bu da analizler için veri toplamayı zorlaştırıyor.

Cere ayrıca insanların blockchain node’larını çalıştırmaya ve kullanıcıların ağ hizmetlerine ödeme yapmaya teşvik etmek için CERE token’ını da çıkaracağı açıkladı. Cere Network, blockchain teknolojisi tabanlı CRM ve CDP hizmeti sunan ilk ağ olarak dikkatleri çekiyor.