Blockchain ve dijital para birimleri ekosisteminde öncü şirket BTCS, blockchain altyapı operasyonlarına Axie Infinity’nin eklendiğini duyurdu.

BTCS’nin Axie Infinity isimli popüler blockchain oyununu Hizmet Olarak Staking platformuna dahil ettiği kaydedildi. BTCS, 28.794 adet AXS’yi taahhüt ederek, kullanıcıların yıllık gelirlerine karşılık gelen bir yüzdesini rehinli tokenlere bağlamasına izin vererek bileşik ödüller verecek.

Blockchain oyunları günümüzde büyük bir popülariteye sahip. Oyuncu sahipliği, geleneksel video oyunlarından farklı olarak, “kazanmak için oyna” hedefini gerçekleştiren bu tür yapımlarda daha yüksek bir seviyeye ulaşmak topluluğun, oyuncuları “gerçek parasal değer” kazanmaları için ödüllendirmesine izin verebiliyor…

BTCS CEO’su Michael Prevoznik şunları söyledi:
“Axie Infinity gibi lider bir blockchain oyununun, Ethereum tabanlı oyunlarla tüm oyun endüstrisinin geleceğini şekillendirebileceğine inanıyoruz. Axie Infinity, insanların oyun oynama şeklini değiştiriyor, sadece eğlenceli olan bir şeyden gerçek parasal değeri olan bir şeye geçiyor.”

Oyundan bir görüntü…

Axie Infinity oyununun başlangıçtan bu yana yakaladığı başarı, blockchain dünyasında türünün tek örneği. Vietnamlı şirket Sky Mavis tarafından geliştirilen Axie Infinity, oyuncuların Axies olarak bilinen token tabanlı yaratıkları toplamasına, üremesine, yükseltmesine, savaşmasına ve takas etmesine izin veriyor.

Dünya çapında 29 milyondan fazla web araması ile oyun, son altı ayda rekor kırdı.  Diğer oyunlar için ortalama arama da hiç fena değil: 1,45 milyon.

2021’de, Axie Infinity’nin yerel token (“AXS”) işlem hacmi, blockchain oyun alanındaki toplam işlem hacminin üçte ikisini oluşturan toplam 3,5 milyar doları aşmıştı.

Son olarak BTCS Inc. (“BTCS”), ABD’de blockchain teknolojisine odaklanan “Pure Play” listesinde yer alan ilk şirket.

Kaynakblockchain.news