Kendi blokzinciri projelerini geliştirmek isteyenler için Celo Camp 2.0 başvuruları açıldı. 8 haftalık program, blokzinciri tabanlı finansal araçlar geliştirmek isteyen ekipleri bir araya getiriyor.

Finansal araçları cep telefonu olan herkes için erişilebilir kılmayı hedefleyen açık kaynaklı bir platform olan Celo, Upright ile iş birliği içinde bir blokzinciri geliştirme kampı düzenliyor.

Kendi blokzinciri projesini geliştirmek isteyen ya da halihazırda blokzinciri projesi bulunan herkesi bekleyen bu 8 haftalık geliştirme kampı için başvurular açıldı. Bugüne kadar 60 farklı ülkeden 800’den fazla geliştiricinin katıldığı kampta ekipler, geliştirdikleri blokzinciri projelerini pazara sunma fırsatı yakalayacaklar.

Celo Camp 2.0’a katılmaya hak kazanan ekipler mentorluk programı, Celo’nun özel ağı ve etkinliklerinden yararlanarak projelerini geliştirecek ve 30.000 dolarlık ödül havuzu için yarışacaklar.

Online olarak gerçekleştirilecek olan Celo Camp’in son başvuru tarihi 5 Ekim olarak belirlenmiş. Başvuru ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.