Discord kurucusu ve CEO’su Jason Citron, Ethereum ağının Discord uygulamasına MetaMask gibi cüzdanlarla entegre edilebileceğine dair bir ipucu verdi.

Aslında bir ipucundan ziyade Citron, Discord, Ethereum ve MetaMask cüzdan bağlama logolarının gözüktüğü bir ekran görüntüsü paylaştı. “muhtemelen hiçbir şey” başlıklı bir görseli tweet adan Citron, büyük olasılıkla şirketin bir şeyler üzerinde çalıştığını ima ediyor.

Ethereum, Discord’a başarılı bir şekilde entegre edilirse uygulamanın milyonlarca kullanıcısı birbirine kripto gönderebilecek. Discord ise yerel bir token takas özelliğinden oluşturulan işlem ücretleri yoluyla bu tekliften gelir elde edebilir.

Citron’un tweeti, Not Boring Capital ve Not Boring bülteninin kurucusu Packy McCormick’in tweetine yanıt olarak geldi. McCormick, Discord’un aylık 150 milyon aktif kullanıcı erişimi göz önüne alındığında web3 için önemli bir rol oynayabileceğini belirtmişti. McCormick’e göre Discord şu anda kripto becerilerine sahip değil. Ancak, bir kripto cüzdanı ve arkasındaki ekibi bünyesine katabilir ya da cüzdanı kendi başına oluşturmak için yeni bir ekip kurabilir. McCormick konuyla ilgili olarak “Discord web3 konusunda ciddiyse, cüzdan daha cesur hareketleri kolaylaştıran cesur bir giriş olacaktır.” ifadelerini kullanıyor.

Bu yılın başlarında, Microsoft’un Discord’u 10 milyar dolar veya daha fazla bir fiyata satın almak için görüşmelerde olduğu ortaya çıkmıştı, ancak Discord gelecekte potansiyel bir halka arz arayışında olduğu için bu görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

SEC Başkanı, kripto düzenlemelerinin artacağına dair ipucu veriyor