100 milyar doları aşan bir pazar değerine sahip olan Hint teknoloji devi Tata Danışmanlık Hizmetleri (TCS) bir blokzinciri geliştirme kiti sundu.

TCS, yaptığı açıklamada Quartz DevKit’in, kuruluşların, Etherchain, Hyperledger Fabric veya R3 Corda gibi platformlarda daha hızlı bir şekilde blokzinciri uygulamalarını kurmalarına ve dağıtmalarına yardımcı olmayı amaçladıklarını söylüyor.

Geliştirme kiti, geliştiricilerin akıllı sözleşmeleri yüzde 40 daha hızlı yazabilmelerine yardımcı olan önceden oluşturulmuş şablonlara sahip bir kit.

TCS’de Quartz’ın başkanı R Vivekanand konuyla ilgili olarak: “Endüstride müşterilerimizin çoğu, genişletilmiş ekosistemlerinde sürtünmesiz işlemler yapmak için blokzinciri teknolojisinden yararlanıyor. Quartz DevKit’i, düşük kodlama becerisi ile herhangi bir platformda akıllı sözleşmeler kullanarak yüksek kaliteli pilotları hızla bir araya getirmelerine yardımcı olmak için geliştirdik.” ifadelerini kullandı.

TCS’nin Quartz ürün yelpazesi, mevcut uygulamaları blokzinciri ağlarıyla bütünleştirmeye yardımcı olan ve bu ağların yönetimini ve izlenmesini kolaylaştıran Ağ Geçidi ve Komuta Merkezi tekliflerini de içeriyor.

TCS, bu çözümlerle birlikte kuruluşların blokzinciri teknolojisi üzerinde çalışan ve defterdeki tek bir doğruluk kaynağına dayanan gerçek zamanlı, verimli işlem sunan gerçek anlamda bağlı ekosistemleri kurmalarına yardımcı olabileceğini söylüyor.

KaynakThe Block