Skybridge Capital Anthony Scaramucci tarafından yönetilen varlık yönetimi firması, Skybridge Bitcoin Fund L.P. adlı bir bitcoin fonu başlatıyor.

Skybridge’in fonuyla ilgili haberler Form D Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu  başvurusundan kaynaklanıyor. New York merkezli şirket, 9,2 milyar doları aşkın varlığı (AUM) yönetiyor. Yapılan başvuru akredite yatırımcılar için bir bitcoin (BTC) fonu yönetmek istediğini gösteriyor.

21 Aralık 2020’de yapılan başvuruya göre fon 50.000$ veya daha fazla satın alabilen akredite yatırımcılar için olacak.

Skybridge Capital, 2005 yılında Anthony Scaramucci, Brett S. Messing, Raymond Nolte ve Troy Gaveski tarafından kuruldu. Skybridge’in kurucusu Anthony Scaramucci, aynı zamanda eski bir Beyaz Saray iletişim direktörüydü. Scaramucci bir röportajda kripto para birimlerinin “hayranı” olduğunu ve “dijital varlıkların bir geleceği olduğuna” inandığını söylemişti.

Scaramucci daha önce yaptığı röportajlarda Bitcoin ve Amerika’daki yapısal sorunları da tartışmıştı. Blokzincirinin daha sıkı, daha reformlu ve daha güvenli hale geleceğini söyleyen Scaramucci, insanların ona daha fazla güveneceğini ve bunun durdurulabileceğini sanmadığını söylüyor.

İngiltere varlık yönetimi endüstrisi TURN ile blokzincirine yöneldi

KaynakBitcoin.com