eBay’in ilk NFT Koleksiyonu”Genesis”, yıllar boyunca Sports Illustrated kapaklarında yer alan ikonik sporcuların 3D ve animasyonlu yorumlarını içerecek.

E-ticaret platformu Ebay, müzik, spor ve yaşam tarzındaki topluluklar için önde gelen yeşil NFT platformu olan OneOf ile stratejik ortaklık yoluyla bir dizi özel NFT üretti.

Bu ortaklık sayesinde eBay; küresel erişimini, benzersiz envanterini ve OneOf’un çevreye duyarlı Web3 teknolojisini bir araya getirerek, meraklıların yüksek tutkulu ve yüksek değerli ürünleri güvenle alıp satmalarına olanak tanıyan kusursuz bir deneyim sunmaya devam ediyor.

Ebay’den Dawn Block yaptığı açıklamada; “NFT’ler ve blokzinciri teknolojisi koleksiyon alanında devrim yaratıyor ve giderek artan meraklıları için bir yatırım fırsatı olarak görülüyor” dedi.

Block; “OneOf ile olan ortaklığımız sayesinde, Ebay şimdi gıpta edilen NFT’leri her yerde yeni nesil koleksiyoncular için daha erişilebilir hale getiriyor. Bu girişim, eBay alıcı ve satıcı topluluğuna yüksek tutkulu, yüksek değerli ürünler sunma taahhüdümüze dayanıyor.” diye ekledi.

Ebay’in ilk “Genesis” NFT Koleksiyonu, yıllar boyunca Sports Illustrated kapaklarında yer alan ikonik sporcuların 3D ve animasyonlu yorumlarını içerecek ve ilkinde rekor kıran Kanadalı hokey efsanesi Wayne Gretzky yer alacak. Koleksiyon, yeşil, altın, platin ve elmas katmanlı NFT’ler gibi on üç sınırlı sayıda dijital koleksiyon içeriyor.

KaynakEconomic Times